Friday, December 11, 2009

antalya - galatasaray maçını izle

antalya - galatasaray maçı için geri sayım başladı. iki takım arasında oynanan son maç şubat 2009'da oynanmış, o maçı antalya 1-0 kazanmıştı. antalya - galatasaray maçı için iddaa tahminimiz 01. galatasaray'ın maçını bilgisayarınızdan izlemek için üstteki kayan banner'a tıklamanız yeterli. iyi seyirler!

Sunday, December 6, 2009

galatasaray - ibb maçını izle

galatasaray - ibb maçı için geri sayım başladı. saat 20:00'de başlayacak maç için iddaa'nın ve maç sonucu anketlerinin favorisi açık ara galatasaray ancak biz maçtan ibb galibiyeti ya da en kötü ihtimalle beraberlik çıkabileceğini düşünüyoruz. galatasaray'ın maçını bilgisayarınızdan izlemek için üstteki kayan banner'a tıklayabilirsiniz.

Saturday, December 5, 2009

eskişehir - fenerbahçe maçını izle

eskişehir - fenerbahçe maçının başlama saati 20:00. lig tv kanalından canlı yayınlanacak karşılaşma için bizim tahminimiz 01 ya da 2,5 gol altı. iki takım arasında oynanan 5 maçın 4'ünü fenerbahçe kazanmış, 1 maç da berabere bitmişti. fenerbahçe'nin maçını izlemek için üstteki kayan banner'a tıklayabilirsiniz.

Friday, December 4, 2009

beşiktaş - diyarbakır maçını izle

beşiktaş - diyarbakır maçı için nefesler tutuldu. saat 20:00'de başlayacak karşılaşma beşiktaş'ın galibiyetle ayrılacağı bir maç gibi gözüküyor. lig tv kanalından canlı yayınlanacak maç için iddaa'nın ve maç sonucu anketlerinin favorisi de açık ara beşiktaş. beşiktaş'ın maçını izlemek için üstteki kayan banner'a tıklamanız yeterli.

Thursday, December 3, 2009

galatasaray - panathinaikos maçını izle

uefa'da bugün galatasaray ali sami yen'de panathinaikos'u ağırlıyor. saat 20:00'de başlayacak olan galatasaray - panathinaikos maçının yayın kanalı dsmart'ın euro futbol platformu. galatasaray - panathinaikos maçı için iddaa tahminimiz 02 ya da 2,5 gol üstü. galatasaray'ın maçını izlemek için üstteki kayan banner'a tıklayın.

Wednesday, December 2, 2009

twente - fenerbahçe maçını canlı izle

dsmart'ın euro futbol kanalından yayınlanacak olan twente - fenerbahçe maçı için iddaa tahminimiz 02 ya da 3,5 gol üstü. iddaa'nın favorisi twente ancak maç sonucu anketleri fenerbahçe'ye şans tanıyor. maçı fenerbahçe kazanırsa gruptan birinci olarak çıkmayı garantileyecek. fenerbahçe'nin maçını izlemek için üstteki kayan banner'a tıklayın.